Artikels onder Ondernemen

Preview

Sfeervol winkelen tijdens Lokoda op zaterdag 22 juni

Op zaterdag 22 juni vindt onze jaarlijkse braderij Lokoda plaats. Heel wat Lokerse winkels, marktkraampjes en terrassen ontvangen iedereen die dag met open armen. De centrumzaken openen hun deuren en verwelkomen alle klanten, op de Markt vind je de marktkramers terug en tussen de Markt en de Schoolstraat vind je nog extra Lokerse handelszaken terug. 

Het goede weer is alvast besteld, de...

Meer lezen07/06/2024

Drijvend zonnepanelenpark als boost voor Lokerse duurzaamheidsdoelstellingen?

In samenwerking met de POM (Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij) Oost-Vlaanderen onderzoeken we de mogelijkheid om drijvende zonnepanelen aan te leggen op de vijver in E17/4. 

Onderzoeksfase loopt

We zetten ons in voor een energieneutraal en klimaatvriendelijk Lokeren. Vanuit die basisdoelstelling is het opzet om na te gaan of een drijvend zonnepanelenpark van ongeveer 2 ha –...

Meer lezen18/03/2024

Preview

VOKA huldigt Lokers ondernemer Gerald Van Pollaert met Lifetime Achievement Award

© Voka - Stefaan Van Hul

Gisteren werd Lokers ondernemer Gerald Van Pollaert van firma Quatra door Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland gehuldigd met een Lifetime Achievement Award. We zijn dan ook bijzonder fier dat VOKA een Lokerse bedrijfsleider op deze manier huldigt!
 
Gerald bouwde Quatra uit tot een internationale speler die frituurvet en -olie levert,...

Meer lezen15/12/2023

Preview

Eindejaar doet onze stad en woensdagmarkt opnieuw twinkelen

Eindejaarsactie Lokeren Twinkelstad

Wie lokaal shopt tijdens de eindejaarsperiode wint twee keer! Niet enkel ben je zeker van de leukste producten van uitstekende kwaliteit, je maakt ook kans op prachtige prijzen.

Hoe kan je winnen? Simpel: hoe meer je shopt bij de deelnemende zaken tussen 8 december en 31 december, hoe meer kans je maakt! Laat je aankoopticket achter in de inleverbox in de...

Meer lezen27/11/2023

Preview

Gezocht: standhouders voor onze jaarlijkse kerstmarkt

Het is bijna zover! Onze jaarlijkse kerstmarkt staat weer voor de deur, en we zijn op zoek naar enthousiaste deelnemers die samen met ons deze sfeervolle traditie willen voortzetten.

De kerstmarkt vindt plaats op vrijdag 8 december vanaf 18 uur en op zaterdag 9 december vanaf 15 uur. De kerstchalets worden door de standhouders telkens opengehouden tot minimum 22 uur, maar de algemene...

Meer lezen02/10/2023

Preview

Tweede fase renovatie Groentemarkt / Oude Vismijn

Vanaf 9 januari gaat de tweede fase in van het project Groentemarkt - Oude Vismijn en beginnen de werken op de Oude Vismijn.
Daardoor wordt de Oude Vismijn afgesloten voor doorgaand verkeer. 

Er wordt een omleiding voorzien via enerzijds Durmelaan, Heirbrugstraat, Kapellestraat, Knaptandstraat, Lindestraat en Kapellestraat, Heirbugstraat, Durmelaan anderzijds.
 
 
Het stadhuis...

Meer lezen05/01/2023

Preview

Word jij de uitbater van de horeca in het nieuwe zwembad en Sport- en Jeugdcomplex?

We zoeken een professionele horeca-uitbater die de brasserie van het nieuwe zwembad zal uitbouwen tot een aantrekkelijke eet- en drankgelegenheid in het centrum van Lokeren. Het bestaande Sportcafé en het leveringsrecht voor de fuifzaal maken eveneens deel uit van de opdracht.

Herken jij je in deze omschrijving?

  • Horeca uitbaten is je passie.
  • De uitbating van zowel de brasserie van het...

Meer lezen22/11/2022

Preview

Licht- en terrasplan voor de Markt

De stad Lokeren wilt volop inzetten op een gezellige, sfeervolle en veilige markt.  Hiervoor organiseerde de stad op 8 maart 2022 een infosessie voor detailhandel- en horecazaken waarin de volgende onderwerpen besproken werden:

 

Lichtplan

De bestaande verlichting wordt al te vaak als onvoldoende en ongezellig ervaren.  Het voelt soms zelf ietwat onveilig aan. Als stad...

Meer lezen17/03/2022