27/11/2023

Eindejaar doet onze stad en woensdagmarkt opnieuw twinkelen

Algemeen nieuws Ondernemen

Eindejaarsactie Lokeren Twinkelstad

Wie lokaal shopt tijdens de eindejaarsperiode wint twee keer! Niet enkel ben je zeker van de leukste producten van uitstekende kwaliteit, je maakt ook kans op prachtige prijzen.

Hoe kan je winnen? Simpel: hoe meer je shopt bij de deelnemende zaken tussen 8 december en 31 december, hoe meer kans je maakt! Laat je aankoopticket achter in de inleverbox in de winkel waar je geshopt hebt en noteer zeker jouw naam en telefoonnummer op dat ticketje. Zo kunnen we je contacteren wanneer je wint.

In totaal is er meer dan 15 000 euro aan Twinkelbonnen te winnen. Deze bonnen zijn te spenderen bij de deelnemende handelszaken.

Ontdek hier alle deelnemende handelszaken.

 

Koopzondagen tijdens eindejaarsperiode

Het ideale geschenk voor vrienden en familie vinden, last minute nog kerstdecoratie zoeken of voorbereidingen treffen voor de eindejaarsfeesten ... tijdens de eindejaarsperiode kom je altijd tijd te kort. Daarom openen Lokerse winkels hun deuren op zondag 17, 24 en 31 december! Dat geeft jou extra tijd om relaxed toe te leven naar de feestdagen.

Alle goedgemutste zaken die jou met open armen ontvangen, vind je terug op lokeren.be/koopzondag. Tijdens deze koopzondagen kan je ook deelnemen aan de eindejaarsactie Lokeren Twinkelstad.

 

 

 Eindejaarsactie woensdagmarkt

Kom op 20 en 27 december naar de woensdagmarkt, doe mee en win mooie prijzen. Vraag je deelnamebonnetje bij de marktkramers, vul in en deponeer het ten laatste op 3 januari 2024 in de wedstrijdurne (ingang van het stadhuis) of in de brievenbus van het stadhuis. 

De prijzenpot:

20 pakketten waardebonnen van 50 euro
5 fietsen
1 elektrische fiets

 

Mooiste kerstetalage 2023: stem mee

De lokale handelaars dompelen zich én ons helemaal onder in de kerstsfeer en versieren hun etalages. Vanaf 21 december verzamelen wij alle kerstetalages die kans maken op de titel "Mooiste kerstetalage 2023" op de Facebookpagina van Stad Lokeren

Jij bepaalt mee wie de publieksprijs wint door jouw favoriete etalage een like te geven. Stemmen kan van 21 tot en met 31 december.