20/03/2024

Sporten en bewegen draagt bij tot gelukkig zijn: deel jouw #GelukkigSporten-moment

Algemeen nieuws Sport

Op 20 maart, niet toevallig Wereldgeluksdag, lanceert G-sport Vlaanderen de campagne #GelukkigSporten. In deze campagne staat het delen van de geluksmomenten die G-sporters ervaren tijdens het sporten en bewegen centraal en dat zetten we hier in Lokeren graag extra in de spotlights.

78% van de G-sporters in Vlaanderen sport en beweegt in de eerste plaats omdat het plezant is. Sport en bewegen draagt bij tot gelukkig zijn. En dat geldt toch voor de meeste sporters, niet? Waar word jij gelukkig van bij sport en beweging? Deel het via #GelukkigSporten of op gelukkigsporten.be.

Ondervind jij drempels in je zoektocht naar sport of beweging? In Lokeren werken we die drempels samen weg en helpen we kiezen voor aangepast sporten en bewegen op jouw maat. Meer info: lokeren.be/g-aanbod.

G-Sport in de kijker op zaterdag 4 mei

Zaterdag 4 mei vindt het BK G-badminton plaats in het Sport- en Jeugdcentrum Durmehal. Dit voor badmintonners met een mentale of fysieke beperking. Naast enkele toppers uit Lokeren verwelkomen we ook Europese kampioenen.
Gratis inkom. Van 9 tot 16 uur.

Diezelfde zaterdag is iedereen ook welkom in en rond de sporthal ’t Veerleveld (Lochristi) voor de regionale G-sporthappening waarbij bewegen en ontspannen voor iedereen met en zonder handicap of beperking centraal staat! Tijdens dit inclusieve sportgebeuren, pakken we uit met verschillende sporten. In de voormiddag kan er dankzij het Lokerse Ski-Xpert ook geskied worden in Snowworld Terneuzen. Bovendien staan er ook initiaties op het programma. Een streepje muziek zorgt voor de nodige ambiance en op het einde van de dag gaat iedereen naar huis met een smakelijke beloning en aandenken. 
Meer info en inschrijven: lokeren.be/g-sporthappening.