30/01/2024

Rechtzetting Infokrant: activiteit Reynaertstappers

Algemeen nieuws Jeugd Sport Toerisme

In de Infokrant van februari kroop een foutje in de programmatie op pagina 37. De 23e Krokustocht van de Reynaertstappers gaat namelijk door op 16 februari in plaats van op 27 februari.

23e Krokustocht Reynaertstappers

Puur natuur de lente opsnuiven! Natuurwandeling met het beste van Lokeren zoals natuurreservaat De Buylaers en het Molsbroek, het Verloren Bos, Park Ter Beuken en het Bospark. Met gratis fotozoektocht voor -12 jarigen.

Startplaats: VLOT! campus Sint-Laurentius, Prosper Thuysbaertlaan 1. Starten tussen 7.30 en 15 uur. Aankomen voor 17 uur. Kostprijs: 1,5 euro (leden), 3 euro (niet-leden), gratis (kinderen -12 jaar indien vergezeld van een volwassene). Meer info: Marc Bellens, marc_bellens@hotmail.com, 0486 79 52 48, reynaertstappers.be.