22/12/2023

Nieuw stedelijk familiezwembad zal “zwembad Durmehal” heten

Algemeen nieuws Sport

Bijna 2 jaar na de sluiting van het “Durmebad” werd het nieuwe stedelijke zwembad vorige week dinsdag officieel in gebruik genomen. Het Lokerse college van burgemeester en schepenen keurde deze ingebruikname maandag jl. officieel goed. Samen hiermee wordt ook meteen de naam van het nieuwe gebouw bekendgemaakt: Durmehal. Deze oplevering betekent meteen ook dat het zwembad gefaseerd zal openen vanaf januari 2024: eerst voor de scholen, Lokerse zwemclubs en de zwemlessen. Zodra de voorbereidingswerken zijn afgerond en het nieuwe zwembadteam voltallig aan de slag is, zal het zwembad Durmehal in het voorjaar van 2024 officieel openen voor het grote publiek. Iets om in de gaten te houden dus. 

Lees hier het volledige persartikel na.

Meer info over het zwembad vind je hier.