Vrije tijd Zelf iets organiseren

Welkom!

De activiteitenkalender van Stad Lokeren is steeds goed gevuld: straatfeesten, fuiven voor jong en oud, wandeltochten, fietstochten, kermis, rommelmarkten,…elke week zijn er tal van activiteiten.

Het evenementenloket van stad Lokeren zorgt voor de nodige ondersteuning. Via de desbetreffende online aanvraagformulieren kunt u ons alle gegevens bezorgen van uw activiteit, bij vragen aarzel niet om ons te contacteren.

Vanaf heden gaat jullie evenementenloket digitaal. Elke activiteit, fuif, feest, wandeling, fietstocht,...zullen jullie via een online invuldocument kunnen aanvragen. Ook een ontvangstmelding en de toelating wordt digitaal verzonden naar jullie. 

Indienen eerste aanvraag of als niet geregistreerde gebruiker: klik hier

Reeds geregistreerde gebruiker: klik hier

Het voordeel van geregistreerde gebruiker (niet verplicht) is dat je steeds een volledig overzicht krijgt van je eerder ingediende aanvragen. Zo kan je voor terugkerende activiteiten de vorige activiteit kopiëren en hoef je enkel de datum aan te passen en eventueel enkele details en kan je de aanvraag opnieuw indienen.

In coronatijden een evenement organiseren is niet vanzelfsprekend. Organisatoren moeten met veel maatregelen rekening houden en bovendien durven de regels al eens te wijzigen. Toch wil de stad met aandrang vragen om de aanvraag van jouw evenement tijdig, minimaal 20 dagen op voorhand, in te dienen, opdat alles vlot en correct kan worden afgehandeld. Moet één en ander na de aanvraag, door bijvoorbeeld gewijzigde maatregelen, alsnog herbekeken worden, dan is dat mogelijk.  

Corona: Aangezien de maatregelen vaak snel wijzigen raden we jullie aan een kijktje te nemen op https://www.info-coronavirus.be/nl/faq/ of aarzel niet om ons te contacteren via evenementen@lokeren.be of 09 340 94 07!

Hoe kunnen we helpen bij de organisatie van jouw evenement

Zelf iets organiseren

Materiaal ontlenen

Je kan bij de stad materiaal lenen voor je evenement. Het gaat over audiomateriaal, licht, tafels, stoelen, vlaggen, etc.

Zelf iets organiseren

Fuifloket

Wie reeds een fuif heeft georganiseerd weet het wel; er komen heel wat zaken bij kijken omtrent wetgeving, vergunningen, administratie etc.
Het fuifloket wenst organisatoren; beginnend of al een ware evergreen, hierbij te ondersteunen.

Zelf iets organiseren
Zelf iets organiseren

Security-aanvraag

Om vrijwilligers in te zetten voor het uitvoeren van bewakingsactiviteiten heb je toestemming nodig. Vraag deze hier aan.

Zelf iets organiseren

Circus

Het circus komt!

Twee maal per jaar is een circusgezelschap welkom in onze stad.

Wil jullie gezelschap kandidaat zijn om in onze stad op te treden? Vul dan even het formulier in, dan behandelen we je aanvraag zo snel mogelijk.


Dienst secretariaat

Contact

Groentenmarkt 1, 9160 Lokeren
09 340 94 07
secretariaat@lokeren.be

Locatie

Openingsuren

Deze dienst is momenteel gesloten

Maandag:

8:00
21:00
09:00-12:00
13:30-17:00

Dinsdag:

8:00
21:00
13:30-19:00

Woensdag:

8:00
21:00
09:00-12:00
13:30-17:00

Donderdag:

8:00
21:00
13:30-17:00

Vrijdag:

8:00
21:00
09:00-12:00

Zaterdag:

Gesloten

Zondag:

Gesloten

Geen inhoud