Meest Verdienstelijke Lokeraar

 

Jaarlijks wordt in onze stad de titel ‘Meest Verdienstelijke Lokeraar’ (MVL) uitgereikt. Naar goede traditie gaan we op zoek naar een persoon, een groep of vereniging, een organisatie of bedrijf met een verdienste voor de hele stad.

In 2020 werd de titel voor de 25e maal uitgereikt, tijd dus voor iets nieuws! Bij deze editie had de Lokeraar een centrale rol, niet enkel kon de Lokeraar kandidaten voordragen, ook besliste de stem van de Lokeraar mee over de publieksprijs.

Het in de kijker plaatsen van de ‘Helden van de stad’, de Meest verdienstelijke Lokeraars sinds 1996, heeft de Lokeraar geïnspireerd.  Meer dan 100 kandidaturen werden voorgedragen. De Lokeraar heeft ook massaal gestemd. We kregen maar liefst  3563 stemmen te verwerken. De winnaar van de publieksprijs en de juryprijs 2020, is Ontmoetingshuis De Moazoart.

Een welgemeende én -verdiende proficiat aan de  winnaar. En grote dank aan alle helden van de stad en iedereen die meewerkte om van deze verkiezing een succes te maken. Dank aan het stadsbestuur, de juryleden en alle Lokeraars voor jullie enthousiasme en alle kandidaten voor hun inzet.
We nodigen elke Lokeraar graag uit om jullie verder verdienstelijk te maken en zien jullie graag terug bij de volgende editie Meest Verdienstelijke Lokeraar 2021. Wie weet schitter jij volgend jaar wel op ons podium?

 

Meer info over de verkiezing, de voorwaarden en de timing 2021 volgt later. In het najaar 2021 starten we alvast opnieuw op voor de kandidatenoproep voor MVL 2021.