Groepsbezoeken

Beste groepsverantwoordelijke,

Via onderstaande link kan u de brochure “Kom een dagje Lokeren: 100 ideeën voor daguitstappen in groep” downloaden. Deze folder werd samengesteld om uw organisatorisch werk een beetje te verlichten.

Lokeren bestaat niet alleen uit parken en monumenten.

De stad beschikt over een natuurreservaat dat Europees erkend is en u kan er verschillende bedrijven en musea bezoeken. Ook voor de fijnproever heeft Lokeren heel wat lekkers te bieden: U kan in ons aanbod onder meer een chocolade- en een proeverijwandeling terugvinden.

Daarnaast wil Lokeren elke cultuur- of natuurliefhebber welkom heten. Lokeren is heel goed bereikbaar met de trein (lijnen Antwerpen, Gent, Brussel, Dendermonde), De Lijn, of de wagen. Ook met de fiets zijn er aantrekkelijke inrijroutes.

Voor meer informatie en om u verder te helpen bij het plannen van uw uitstap met gids staan wij u graag bij.

Download hier de brochure

Download hier de brochure 'Groepsuitstappen in het Waasland'
(Voor meer info over Toerisme in het Waasland: klik hier)

 

Download hier het tariefreglement voor gidsbeurten

 

 

Groepsbezoek

Deze aanvraag dienst minstens drie weken op voorhand te gebeuren.
OPGELET: Dit is een aanvraag, pas als u van het Infopunt Toerisme bevestiging hebt gekregen is het bezoek gereserveerd.
Uw persoonsgegevens worden door het stadsbestuur via dit formulier verwerkt om uw aanvraag te behandelen. De verwerking van uw persoonsgegevens blijft beperkt tot de beoogde doelstelling. Het stadsbestuur houdt uw gegevens bij zolang noodzakelijk is. U heeft het recht om geïnformeerd te worden, uw gegevens in te kijken en te corrigeren indien nodig. Onder bepaalde omstandigheden heeft u het recht om vergeten te worden (art 17. AVG). Meer info omtrent de verwerking van persoonsgegevens kan u vinden op de algemene privacyverklaring die we hier beschikbaar stellen of ter inzage liggen op de verschillende diensten. Verdere vragen omtrent de verwerking uw gegevens kan u stellen via de informatieveiligheidscel