Bereikbaarheid

met de trein

Lokeren heeft rechtstreekse treinverbindingen met

- Gent
- Brussel
- Antwerpen
Voor de treinuren zie: www.nmbs.be

Bij het buitenstappen van het station bent u maar enkele minuten verwijderd van het stadscentrum. U neemt de Stationsstraat (loodrecht op het Station) en loopt die ten einde. Het stadhuis, evenals Infopunt Toerisme, bevinden zich op de rechterzijde van het marktplein.

met de auto

plan

Lokeren ligt vlak aan twee grote invalswegen:


- E17: u neemt de afrit Lokeren en vlak voor het tweede verkeerslicht volgt u rechts mee, richting centrum. U bevindt zich nu op de Sportlaan, die u uitrijdt tot aan de gratis parking ’Grote Kaai‘ op uw linkerkant. U bevindt zich op enkele minuten stappen van het centrum.

- N70: als u uit de richting van Gent komt, volgt u de Gentse Steenweg. Aan de kerk slaat u rechts af, de Heirbrugstraat in. Daarna slaat u linksaf de Durmelaan in, die u helemaal uit rijdt tot u op de markt van Lokeren komt. Het stadhuis, evenals Infopunt Toerisme, bevinden zich op de rechterzijde van de markt.

Komt u uit de richting van Antwerpen dan volgt u de Antwerpse Steenweg. Aan de lichten neemt u links de Groendreef. U blijft rechtdoor rijden tot u het station van Lokeren op uw rechterkant heeft. Dan slaat u linksaf de Stationsstraat in, die u helemaal ten einde rijdt. U komt dan op de markt, waar u Infopunt Toerisme op uw rechterkant vindt naast het stadhuis.