Speciale activiteiten

Sportief verjaardagsfeestjes voor 6 tot 12- jarigen

Is jouw zoon of dochter jarig en wil je dat op een actieve manier vieren? Laat de sportdienst dan jouw verjaardagsfeestje organiseren voor de jarige en alle vriendjes en vriendinnetjes.

Vanaf 14 uur starten we met dolle waterpret in het zwembad met spelmateriaal en onder begeleiding. Tussen 15 en 16 uur kunnen de kinderen zich uitleven in de sporthal met een sport naar keuze of op een sportparcours. Tenslotte zijn er rond 16 uur pannenkoeken en een geschenkje voor de jarige!

Woensdagnamiddag van 14 tot 16.30 uur. De prijs bedraagt 8 euro per kind met minimum 10 kinderen. Vooraf reserveren in het Sport- en Jeugdcomplex, Sportlaan 2, 09/340.50.80 of sportdienst@lokeren.be.

 

Start to MTB:

In het najaar organiseert Sportdienst Lokeren start to Mountainbike. Start to MTB is een project in samenwerking met Bloso en de Vlaamse Wielerfederatie waarbij we mensen willen laten proeven van de Mountainbikesport.

De lessen zijn zeer laagdrempelig en staan open voor beginners en mensen met een beetje ervaring die hun kennis willen verruimen

Iedereen vanaf 12 jaar mag deelnemen. Een ideale lessenreeks dus om samen met zoon of dochter te doen.

De lessenreeks duurt 5 weken en is telkens van 9u tot 12u. In het bezit zijn van een MTB is niet noodzakelijk. Wie wil kan een MTB huren. Gelieve dit wel op voorhand aan te vragen. Deelnemen kost 20 euro voor jongeren tussen 12 en 18, volwassenen vanaf 18 betalen 30 euro. Huren van een fiets kost 75 euro voor de ganse lessenreeks.

De eerste les is op zondag 20 september.

Inschrijven kan aan de balie van het Sport –en Jeugdcomplex.

Meer info is te verkrijgen bij de stedelijke sportdienst, telefonisch op het nummer 09/340 50 82 of mailen naar tom.duquet@lokeren.be

 

Leeg