Aanbod volwassenen

Start to MTB

Voor jong en oud vanaf 12 jaar. Lees er in deze folder alles over.

Aerobics

De les start met een korte opwarming waarbij alle spiergroepen worden losgemaakt. Daarna schakelen we over op een eenvoudige combinatie. Het tweede deel van de les vervolledigen we met een iets moeilijkere combinatie. Op het einde wordt alles aan elkaar geplakt en swingen we de pan uit met een leuke choreografie. We bouwen niet elke week voort op wat reeds gedaan is. Dat maakt het eenvoudig voor iedereen om aan te sluiten. Zo ben je ook zeker niet verplicht om elke week te komen. Eindigen doen we altijd met enkele spier verstevigende oefeningen en een rustige cooling down. Iedereen vanaf 18 jaar, maar ook veel ouder, is van harte welkom.

Aerobics is zowel op maandag als donderdag, telkens van 9u45-10u45

Kostprijs: 2€50 per les of 20€ voor een 10-beurtenkaart

Conditietraining

Elke week kan er aan de conditie gewerkt worden tijdens ons uurtje conditietraining. Wie wil kan al een half uurtje vroeger komen voor een gezamenlijke groepsjogging.

Tijdens de les komen verschillende sporten en spierversterkende oefeningen aan bod, vaak in combinatie met elkaar. Over een goede conditie beschikken om er aan te beginnen is zeker niet nodig. De meeste oefeningen kunnen immers op eigen tempo uitgevoerd worden wat de instap voor iedereen mogelijk maakt.

De les gaat elke dinsdag door van 9u45-10u45. Wie eerst wil joggen kan dit doen van 9u15-9u45.

Kostprijs: 2€50 per les of 20€ voor een 10-beurtenkaart

Hydrobic

Ideaal voor al wie van muziek, dans en water houdt! Hydrobic is een zeer veilige manier van bewegen in het water met weinig kans op blessures t.g.v. overbelasting. De nadruk ligt vooral op uithouding en spierversterking.

Het water laat op alle vlakken zijn positieve invloed gelden. Het water vangt de schokken op, minder belastend voor rug en gewrichten en de weerstand zet de spieren extra aan het werk! Voorts zorgt het water ook nog eens voor een extra massage zodat spierstijfheid zelden voorkomt!

De les gaat elke dinsdag door van 19u45-20u45

3€ per les of 24€ voor een 10-beurtenkaart

Aquajogging

Gedurende één uur wordt er door middel van verschillende oefeningen aan kracht en uithouding gewerkt. De basis blijft joggen in het water met een gordel aan, maar dit wordt gecombineerd met allerlei verschillende oefeningen waarbij verschillende spiergroepen aan bod komen.

Elke vrijdag van 16u-17u

Kostprijst 3€ per les of 24€ voor een 10-beurtenkaart

Ladies Move - een sportuurtje voor vrouwen

Wil je graag je fitheid, figuur & conditie verbeteren?
Ben je op zoek naar een ontspannende activiteit overdag?
Wil je dit graag doen samen met andere vrouwen?
Hou je van bewegen op muziek?
Wil je regelmatig en vrijblijvend aan sport doen?

Kom dan zeker eens proeven van Ladies move: een sportuurtje voor vrouwen
Iedereen is welkom (18+) om samen ontspannen te bewegen (laagdrempelig niveau).

Ladies Move op dinsdag en donderdag van 13.30 tot 14.30 uur (niet tijdens de schoolvakanties)  in de gevechtssportzaal, (Kazernestraat 95, Lokeren).

Je kan elk moment starten, met 2 gratis proeflessen.

Daarna: 20 € voor een 10-beurtenkaart of gebruik de vrijetijdspas.
Geen voorinschrijving nodig, kom gewoon eens langs! 

Sport overdag special

Vrijdag 13 oktober 2017 te Lebbeke