Speelpleinwerking

Iedere zomer kunnen jonge Lokeraars terecht bij Speloke, de speelpleinwerking van Lokeren.

Elk jaar gaat een team van vrijwillige animatoren en beroepskrachten van de stedelijke Jeugddienst op verschillende locaties in Lokeren aan de slag om kinderen een onvergetelijke zomer te geven. In 2017 vindt de speelpleinwerking plaats van woensdag 5 juli t.e.m. donderdag 3 augustus op 2 locaties, nl. in de school Klimop en in de Stedelijke Basisschool van Eksaarde. Er wordt steeds gewerkt rond een thema. Voor Eksaarde is dit ‘Diep in de zee’. Voor Klimop zijn er twee thema’s, ‘Sprookjesbos’ voor de kleuters en ‘Oude Grieken’ voor kinderen van de lagere school.

De animatoren bezorgen uw kinderen een leuke namiddag, inclusief een koek, een drankje en verzekering tijdens de activiteit tegen een kleine vergoeding van 2.5 euro. Voor de kleuters is er ook een volle dagwerking. Hiervoor schrijf je in per week. De vergoeding is dan 45 euro.

Inschrijven doe je via volgende link: https://webshoplokeren.recreatex.be/

WANNEER?

•              8 mei vanaf 19u00 voor de weken van 5 – 7 juli en 10 - 14 juli

•              10 mei vanaf 19u00 voor de weken van 17 - 20 juli, 24 - 28 juli

en 31 juli - 3 augustus.

 

Met de vrijetijdspas betaal je 80´% van het weektarief, of €2,5 voor 5 halve dagen. Je moet dan wel 5 halve dagen aanwezig zijn.

Ons animatorenbestand bestaat uitsluitend uit vrijwilligers.

Zij worden uiteraard ondersteund door professionele krachten van de stedelijke Jeugddienst, zij coördineren en staan ons bij met raad en daad om elk jaar een feest te maken van onze Speloke zomer.

Het leeuwendeel van onze animatoren beschikt over een attest "animator in het jeugdwerk". Sowieso dienen ook alle animatoren na een jaar vrijwilligerswerk hun attest te behalen. Als je verder kijkt op deze site krijg je meer praktische informatie over waar en wanneer de pleinen open zijn. 

Alle actuele informatie kunt u vinden op www.speloke.be