Circuit X: 'Salut Copain' + 'Another one' - theater (double bill)

GEANNULEERD.

Maxim Storms & Lobke Leirens - 'Another one'

'Another one' toont twee fictieve stervelingen die vredig het lijden van de zwijgzaamheid verkennen. Ze vormen elkaars ruggensteun en overleven de tijd. 'Another one' toont een aaneenschakeling van dulden en geduld worden, van niet met maar ook niet zonder elkaar kunnen.
Lobke Leirens en Maxim Storms studeerden allebei af aan KASK Gent. In 2014 presenteerden ze tijdens Theater Aan Zee hun eerste samenwerking 'Krocht', een bizarre beeldende tocht.
Spel & creatie: Maxim Storms & Lobke Leirens - Coach: Freek Mariën - Co-productie: Vooruit, Arenbergschouwburg.

Dounia Mahammed - 'Salut Copain'

"Ik denk vragen te stellen, maar de vragen stellen mij."

Een verwonderde voorstelling over het zelf en het andere. Over zoeken naar verbinding tussen de dingen. Over samen zijn of samen niet zijn. Een voorstelling van vrolijke, wilde, vragende, bange, korte en langere gedachten.

In haar monoloog 'Salut Copain' schippert Dounia tussen vertwijfeling en verwondering, zet ze de taal in om op de scène te filosoferen, dromen, tekenen, wankelen, bevragen. Om uiteindelijk iets te vertellen over de mens en het mens-zijn.
SABAM Jongtheaterschrijfprijs op Theater aan Zee 2016.
Tekst, spel en regie: Dounia Mahammed - Geïnspireerd door: teksten van Daniil Charms, Paul Auster, Jozef van den Berg, e.a. - Coaching: Tine Van Aerschot - Productie: wpZimmer.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Kerkplein 5, 9160 Lokeren
Wanneer
zaterdag 10 maart 2018 van 20:15 tot 22:35
Prijs
13,0 euro (Basistarief: 13,00 €; 65+: 12,00 €; -26 / abo: 10,00 €)