02/05/2024

Parktheaterfestival op zondag 26 mei in het Prinses Josephine-Charlotte park

Algemeen nieuws Toerisme

Ga mee op ontdekkingstocht naar het Parktheaterfestival. Dit internationaal openluchttheater en –circus brengt acts uit onder meer Nederland, Frankrijk, Italië, Verenigd Koninkrijk en Argentinië … tot in hartje Lokeren!

Rond de verschillende circusarena’s kan je o.a. proeven van een portie acrobatie door ‘LA POPI’, in een deuk liggen bij het kletsnatte ‘BATH-FLOP’, meevaren met ‘CAPITEIN GUSTAV II’ en zijn bemanning langs de zeven wilde zeeën of zelfs betoverd worden door de pure magie van ‘POÉSIE DU FEU ET DE LA TERRE’.

Na dit alles wil je vast nooit meer volwassen worden net zoals de dames van ‘LA LUNE BLEUE’. Wil je niks missen, vergeet dan zeker ook niet omhoog te kijken naar het palenbos van ‘WILD’ of naar de prachtige veren van ‘PAPPAGALLI’!

Even op adem komen, doe je onder de ‘DROMOSCOPEN’, of met je voeten onder tafel en een drankje in de hand op ons openluchtterras. Pas wel op voor ‘TOM, TOM EN TOM’, voor je het weet zetten ze de boel op z’n kop.

Kom beleven en bewonderen met je familie en vrienden op zondag 26 mei van 14 tot 18.30 uur in het Prinses Josephine-Charlotte park, centrum Lokeren. Helemaal gratis! De speeluren en alle praktische info vind je op lokeren.be/parktheaterfestival.