13/05/2024

Tweede editie groepsaankoop regentonnen

Algemeen nieuws

In samenwerking met Waasland klimaatland/Interwaas organiseert onze stad opnieuw een groepsaankoop regentonnen. Na een eerste succesvolled editie, kan je tijdens deze tweede editie opnieuw aan een voordelig tarief kwaliteitsvolle regentonnen en toebehoren aankopen van 13 mei tot 23 juni.

Een regenton is een goed idee

Is het dak van je huis of tuinhuis nog niet aangesloten op een regenput? Dan is een regenton een goed idee! Het opgevangen water kun je gebruiken voor jouw (kamer)planten, om de auto of ramen te wassen of. Zo bespaar jij een ton water op je waterfactuur! Bovendien zijn opvang en infiltratie in de bodem ook nog eens goed voor de natuur. 

Er is keuze uit 3 modellen tonnen. Bijkomend kan je ook enkele toebehoren bestellen zoals een vulautomaat om je ton efficiënt te vullen, een messing kraantje en een verbindingsstuk. Je kan ervoor kiezen om de producten te laten leveren en installeren of je kan zelf komen afhalen.   

Meer informatie en bestellen op waaslandklimaatland.beVragen of opmerkingen? Neem contact op met regentonnen@interwaas.be.