16/04/2024

Op zoek naar opvang voor je baby of peuter? Dat kan voortaan via Opvang.Vlaanderen

Algemeen nieuws Kinderopvang

Een opvangplaats vinden voor jouw kind is niet altijd eenvoudig. De plaatsen zijn beperkt en je kan niet vroeg genoeg starten met de zoektocht. Daarnaast hebben ouders vaak heel wat vragen en heeft elke opvangdienst een eigen inschrijvingsprocedure waardoor het voor ouders niet altijd evident is om de weg naar opvang te vinden.

Daarom vind je vanaf vandaag alle info terug op opvang.vlaanderen/lokeren én stel je er meteen ook je opvangvraag voor kinderopvang in onze stad. Zo vind je sneller een geschikt plekje, behandelen opvanglocaties de opvangvragen sneller én krijgt de stad een beter beeld over eventuele opvangtekorten.

Meer info

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij je registratie? Contacteer het Lokaal loket kinderopvang via lokaalloketkinderopvang@lokeren.be of 09 235 31 14. Opvang buiten Lokeren zoek je ook via Opvang.Vlaanderen. De Startergids helpt je op weg: opvang.vlaanderen/startersgids.