25/03/2024

Ook dit jaar bespaar je op je energiefactuur!

Algemeen nieuws

Tot en met 7 mei 2024 kan je opnieuw vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop groene stroom en gas van de Provincie Oost-Vlaanderen. Doe mee, bespaar op je energiekosten en draag je steentje bij aan een beter milieu.

Wil je inschrijven of wens je meer informatie? Surf naar oost-vlaanderen.be/groenestroom of bel naar 0800 580 80 (ma t/m vr: 8.30 tot 18 uur). Tip: hou je jaarlijkse afrekening voor elektriciteit en/of gas bij de hand bij inschrijving.

Persoonlijk voorstel om te besparen

Op 8 mei 2024 organiseert Provincie Oost-Vlaanderen een veiling waarop energieleveranciers hun beste bod uitbrengen voor een zo voordelig mogelijk 1-jarig contract voor 100 % Belgische groene stroom en/of gas. Op 24 mei 2024 krijg jij van hen dan een persoonlijk voorstel met het aanbod van de winnende leverancier. Zo zie je meteen hoeveel je kan besparen.

Aanvaard je het aanbod? Dan zorgt Provincie Oost-Vlaanderen voor een vlotte overstap. Jij hoeft hier zelf niets voor te doen!

Stapte je eerder al over naar een voordelig contract? Hou er dan rekening mee dat je energieleverancier je contract kan verlengen aan andere prijzen. Weet dat je op elk moment kosteloos van energieleverancier en van energiecontract kan veranderen.

Hulp nodig bij inschrijving of acceptatie?

Heb je hulp nodig bij de inschrijving of accepatie van de groepsaankoop? Dan kan je steeds terecht op de zitdag van Woonwijzer Waasland de eerste en derde maandag van de maand in het stadhuis of op een ander zitmoment van Woonwijzer Waasland in een andere gemeente van het Waasland. Hiervoor maak je een afspraak via 03 500 47 40 of op Woonwijzer Waasland: wonen en energie | Interwaas.