15/02/2024

Stad Lokeren en KSA Eksaarde zetten lasers in tijdens de Tienerfuif op vrijdag 1 maart

Algemeen nieuws Jeugd

Naar goede en gesmaakte traditie slaan ook dit jaar de diensten Sport en Jeugd van Stad Lokeren en KSA Eksaarde de handen in elkaar voor een nieuwe editie van de Tienerfuif.
Deze gaat dit jaar door op vrijdag 1 maart voor tieners geboren in 2012, 2011, 2010, 2009 en 2008. Dit jaar is het thema ‘laser edition’.

De afgelopen jaren hebben de Lokerse tieners bewezen dat ze weten wat feesten is. Geen wonder dus dat dit dé fuif is waar ze al lang naar uitkijken. De fuifzaal in het Sport- en Jeugdcentrum is opnieuw het decor voor het grootste tienerevenement van het jaar. De voorbije jaren kon dit event telkens rekenen op meer dan 850 enthousiaste feestende tieners.

De fuif gaat door van 20 tot 00 uur en is exclusief voor tieners geboren in 2012, 2011, 2010, 2009 en 2008. Er wordt gecontroleerd op leeftijd, identiteitskaart is verplicht.
De inkomprijs bedraagt 4 euro (exclusief servicekosten). Tickets zijn te koop via tienerfuif.eventsquare.store. Aan de kassa zijn tickets verkrijgbaar aan 5 euro. 

Omdat dit voor veel tieners én hun ouder de eerste ervaring is met een fuif, doen we ons uiterste best om alles zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen. Zo voorzien we een neutrale zone, waar de tieners veilig afgezet en opgehaald kunnen worden. Het evenement is helemaal alcohol- en rookvrij. Water en frisdranken worden verkocht aan 2 euro.

Meer info: lokeren.be/tienerfuif