23/10/2023

Schrijf je nu in voor de Chocoladewandeling op 19 november

Toerisme

De aperitiefwandeling van zondag 19 november staat helemaal in het teken van chocolade.
De Maya’s en Azteken noemden het een godendrank. In onze westerse wereld is men het er ook al lang over eens: chocolade is goed voor lichaam én geest. Zin in een wandeling om duimen en vingers bij af te likken? We maken een rustige wandeling langs mooie plaatsen met tal van wel héél bijzondere proevertjes. Je komt meer te weten over de geschiedenis van de chocolade, over Fairtrade, waarom de Belgische chocolade de beste is, waar in Lokeren Chocolate Valley ligt, waarom chocolade gezond is en last but not least: wat jouw keuze van die ene praline over jouw persoonlijkheid zegt. Eindigen doen we in een gezellig eethuis, café of koffiebar met een specialeken. Voor iedereen die een boon heeft voor chocolade!

De wandeling vindt plaatst op zondag 19 november van 10 tot 12 uur.
Deelnemen kan voor 8 euro per persoon.

Inschrijven kan vanaf vandaag via de website of in het Infopunt Toerisme, Markt 2.
De plaatsen zijn beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap!