01/09/2023

Gezocht: Buddy's voor nieuwkomers - kom op 21 oktober naar het buddyontbijt

Algemeen nieuws

Elk jaar verwelkomt onze stad nieuwe inwoners. Een deel van hen is ook nieuw in België. Wil jij hen graag wegwijs maken in onze stad?

Kom dan op zaterdag 21 oktober naar het buddyontbijt. We komen gezellig samen met koffie en koffiekoeken. Je krijgt alle informatie over het buddyproject en je ontmoet mensen die hier nieuw zijn en een buddy zoeken. Daarna beslis je of je buddy wilt worden. Als buddy koppelen we je 6 maanden aan een nieuwkomer en gaan jullie samen op pad. Zo leer je iemand beter kennen met wie je misschien anders nooit in contact zou komen. En wie weet hou je er een vriend of vriendin voor het leven aan over.

Zaterdag 21 oktober van 10 tot 11 uur. Bibliotheek, Kerplein 3. Inschrijven: hanna.bouman@lokeren.be of 09 235 31 85. 
Meer info.