20/10/2021

De Grote Griezeltelling

Algemeen nieuws Jeugd Sport Toerisme

Hoeveel griezels duiken er elk jaar rond deze periode van het jaar op in Vlaanderen? Dat willen wij weleens weten. Daarom organiseren we samen met Sport Vlaanderen en Gezinssport Vlaanderen de Grote Griezeltelling. Jij telt toch ook mee?

Van 23 oktober tot en met 7 november brengen we alle griezels in Lokeren in kaart. En daarvoor hebben we jouw hulp nodig. Ga met onze Griezelkaart op pad op de kermis, in de stadskern of in het bos en tel hoeveel vampiers, skeletten, pompoenen, heksen en spinnen je tegenkomt op jouw griezelwandeling. Je kan ook zelf het aantal griezels vergroten. Download de kleurplaten, kleur ze in en hang ze aan je raam of deur. Andere gezinnen kunnen deze kleurplaat zoeken tijdens hun wandeling en jouw griezel(s) aanduiden op hun Griezelkaart.

WIL JE GRAAG EEN GRIEZELKAART OPHALEN?

Kom dan zeker langs in het Infopunt Toerisme (Markt 2) of haal je kaart op aan de balie van het Sport- en Jeugdcomplex (Sportlaan 2). Je kan de griezelkaarten en kleurplaten ook downloaden via www.sport.vlaanderen.be

WIN-WIN-WIN

En je kan nog meer doen! Maak tijdens je griezelzoektocht een foto op de kermis, post die op Facebook of Instagram met de hashtag #griezeltellen of mail het naar gezinssportvlaanderen@gezinsbond.be. Zo maak je kans op een sportpakket ter waarde van 100 euro.