28/05/2021

#CoronaUpdate - stopzetting Johnson&Johnson-vaccin onder 41 jaar.

Algemeen nieuws

#coronaupdate
💉Naar aanleiding van de federale beslissing om het Johnson&Johnson-vaccin tijdelijk stop te zetten voor mensen jonger dan 41 jaar, werd er ook in het vaccinatiecentrum van Lokeren een oplossing gevonden voor zij die al uitgenodigd werden. Voor hen ligt er een Pfizer-spuit klaar. De mensen waarvan we contactgegevens hadden, werden op de hoogte gebracht. Maar dat is nog niet voor iedereen, dus als je iemand kent die een uitnodiging heeft gekregen voor J&J-vaccin en jonger is dan 41 jaar, breng ze zeker op de hoogte.💉

Op een rijtje:

👉Jonger dan 41 jaar en al een uitnodiging gekregen voor een Johnson&Johnson-vaccin?

▪️ Kom zéker langs voor je vaccinatie.
▪️ Je hoeft niet meer te bevestigen, dit werd al voor jou gedaan. (= uitzonderlijk)
▪️ Kom je niet, graag dan wél je afspraak annuleren/weigeren via de gegevens op je uitnodigingsbrief.