26/03/2021

Vaccinatiecentrum Lokeren

Algemeen nieuws

Zit je met vragen rond het coronavaccin of het vaccinatiecentrum? Vind hier alle info terug op een overzichtelijke webpagina: www.lokeren.be/vaccinatiecentrum.

  1. Het Infopunt Vaccinatiecentrum (vaccinatiecentrum@lokeren.be en 09 342 30 00) is bereikbaar voor vragen omtrent het vaccinatiecentrum. Telefonisch is het Infopunt elke werkdag bereikbaar van 9 tot 16 uur.

  2. Gezien de grote belasting bij huisartsen en het nummer 1733 met informatieve vragen, worden de openingsuren van het nationaal informatienummer 0800 14 689 uitgebreid. Het contactcenter is nu 7/7 open zijn (ook op feestdagen) van 9 tot 18 uur. 

Let op: na de boosterprikken voor 85-plussers op 7 en 8 oktober sloot het vaccinatiecentrum in de Kollerzaal van het Daknamstadion in Lokeren definitief de deuren. Voor iedereen die volledig gevaccineerd is, komt er zo snel mogelijk een extra vaccinatie of boosterprik. Een bijkomende vaccinatiedosis was al voorzien voor een aantal doelgroepen, waaronder 65-plussers, personen met verminderde immuniteit of zij die werden ingeënt met Johnson & Johnson. Nu zal ook de rest van de bevolking in aanmerking komen voor een extra prik. Daarom werd gezocht naar een nieuwe locatie voor een vaccinatiecentrum. In het voormalige Financiëngebouw (Grote Kaai 20) wordenn vanaf 16 november boostervaccins gezet.

Meer info over deze derde prikken, wie in aanmerking komt en wanneer het vaccinatiecentrum opent is, lees je hier.