26/03/2021

Vaccinatiecentrum Lokeren 'Daknamstadion'

Algemeen nieuws

Zit je met vragen rond het coronavaccin of het vaccinatiecentrum? Vind hier alle info terug op een vernieuwde, overzichtelijke webpagina: www.lokeren.be/vaccinatiecentrum.

Let op: de laatste tweede prikken in het vaccinatiecentrum  in Lokeren worden gezet op zaterdag 2 oktober. Op 7 en 8 oktober krijgen de 85-plussers hun derde prik. Het Infopunt Vaccinatiecentrum (vaccinatiecentrum@lokeren.be en 09 342 30 00) blijft gedurende de maand oktober nog bereikbaar voor vragen omtrent het vaccinatiecentrum, dit elke werkdag in de voormiddag van 9 tot 12.30 uur.

Heb je een specifieke vraag over je afspraak of je vaccinatie-uitnodiging? Vraag eerst in je omgeving of niemand je kan helpen. Lukt het je echt niet om de afspraak te bevestigen, neem dan contact op met de infolijn van het vaccinatiecentrum. 
Heb je een praktische vraag over hoe je vanuit Lokeren naar het vaccinatiecentrum geraakt, dan kan je ook hier terecht.

09 342 30 00: elke werkdag van 9 tot 16 uur
vaccinatiecentrum@lokeren.be