04/11/2018

Speloke 2019

Speloke

Ook deze zomer kunnen jonge Lokeraars terecht bij Speloke, de Lokerse Speelpleinwerking die draait dankzij een team van beroepskrachten en vrijwillige jongeren.

Op twee locaties in Lokeren (Onze Lieve VrouwCollege en Stedelijke BasisSchool Eksaarde) krijgen kinderen van 4 tot 12 jaar de hele maand juli de kans om zich volledig uit te leven! Er wordt geknutseld, gespeeld, gedanst en gesport. Voor ieder wat wils dus.

Alle activiteiten kaderen in een thema. Eksaarde ontvangt jullie in Spelokestijn, O.L.V.C. verwelkomt jullie in 'de magische wereld van Speloke'.

Voor meer informatie verwijzen we u door naar onze folder. Deze folder vindt u bij alle stedelijke diensten. Hij wordt na de paasvakantie verdeeld via de scholen. U kan ons tijdens de kantooruren ook steeds bereiken op 09 340 95 35.

Voor inschrijvingen voor een volledige dagwerking kan u terecht op de webshop van de Stad Lokeren. 

De maximumcapaciteit  is afhankelijk van het aantal monitoren. Jammer genoeg moeten we daarom heel af en toe kinderen naar huis sturen, om de aanwezige kinderen een kwalitatieve werking te kunnen blijven bieden. Wij hopen op jullie begrip voor deze situatie en bedanken jullie bij voorbaat!