26/03/2019

Beleidsnota 2019-2025: Lokeren 2.0

Algemeen nieuws In de kijker

Met de beleidsnota zet het stadsbestuur Lokeren ambitieus op weg voor een nieuwe bestuursperiode. Doorheen deze tekst tekent zich een Lokeren af dat zijn burgers als echte partners beschouwt, dat resoluut kiest voor modernisering en digitalisering, dat bovendien groen en duurzaam is. Een Lokeren dat volop kansen biedt aan ondernemers en handelaars, aan cultuurminnaars en natuurliefhebbers, aan sportfanaten en gezapige genieters, aan fietsers en automobilisten, aan senioren en (schoolgaande) jeugd. Lokeren kiest radicaal voor een warme stad, een solidaire stad, een veilige stad, een levendige stad, een stad met een uitgesproken eigenzinnig karakter, een Lokeren dat van ons allemaal is.

Download hier de integrale tekst.