VéLokeren

BK Veldrijden 2023

Op 11 januari werd de officiële kick-off van hét VéLokerenjaar gegeven. Een jaar waarin we met heel wat initiatieven en activiteiten samen met alle Lokeraars aftellen naar het BK Cyclocross (of Veldrijden) dat in 2023 in onze stad georganiseerd wordt. Noteer alvast zaterdag 14 en zondag 15 januari in je agenda van volgend jaar om de beste Belgische veldrijders op en rond de flanken van Mont Henri te zien crossen. 

Het Belgische Kampioenschap Veldrijden wordt wellicht één van de grootste sportieve evenementen uit de geschiedenis van onze stad. Bovendien is het al van 2019 geleden dat het BK nog eens in Oost-Vlaanderen plaats vond. Toen ging in Kruibeke Toon Aerts met het gouden eremetaal lopen. Zal iemand er volgend jaar in Park ter Beuken in slagen om topfavoriet Wout Van Aert voor te blijven?

Vanaf zondag 18 september koop je als Lokeraar een inkomticket aan voordelig tarief: een weekend combiticket aan de prijs van een zondagticket in voorverkoop (15 euro). 

Meer info over het BK Cyclocross 2023 in Lokeren vind je op bklokeren.be.

  

We kunnen er niet omheen: fietsen is hip! Ook stad Lokeren houdt van fietsen. Dus haal je stalen ros van stal en smeer de benen in, want samen trappen we richting een gezondere en duurzame toekomst. Koersfiets, mountainbike, tandem, eenwieler, omafiets, ligfiets, driewieler of e-bike, alles kan. Doe jij ook mee?  Volg al onze projecten en initiatieven hier op.