UiT In Lokeren
Foto hoofding

Vrije Tijd


ONLINE INSCHRIJVEN

Paassportkampen 2013

* Online inschrijven vanaf zaterdag 2 maart om 14 uur.

Ter plaatse inschrijven vanaf woensdag 6 maart om 13 uur in het nieuwe Sport- en Jeugdcomplex, Sportlaan 2.

!!! NIEUW !!!
Tussen 8 en 9 uur is er vooropvang voorzien en tussen 16 en 17.30 uur is er na-opvang voorzien.
Begeleide middaganimatie van 12 tot 13 uur.

* Hoe inschrijven?

Inschrijven bij voorkeur online maar kan ter plaatse.
4/5 van de plaatsen wordt verkocht via online inschrijven en 1/5 van de plaatsen wordt gereserveerd voor inschrijvingen die ter plaatse gebeuren.

*Online inschrijven:

Per kind dat wil deelnemen aan een sportkamp dient u over een aparte login en wachtwoord te beschikken.

Inwoners van Lokeren die zich voor de eerste keer willen aanmelden kunnen inloggen met deze gegevens:
Login: Voornaam+Naam van het kind (bv: Kobe De Backer = kobedebacker)
Wachtwoord: Rijksregisternummer (bv: 09011012345 - terug te vinden op de identiteitskaart of de sis-kaart)

Niet inwoners kunnen een gebruikersnaam aanmaken door op het icoontje "Aanmelden" te klikken en te kiezen voor "Nieuwe gebruiker"
Er opent een formulier dat u moet invullen op naam van uw kind. U mag dus niet de naam van de ouder invullen. Indien u meerdere kinderen heeft moet u voor elk kind apart een formulier invullen. Het e-mailadres dat u opgeeft moet correct zijn of u gaat niet kunnen inschrijven. Hetzelfde e-mailadres kan gebruikt worden voor elk kind.
Zodra u de gegevens heeft ingegeven en doorgezonden ontvangt u van ons een mailtje in uw mailbox om uw gebruikersnaam en wachtwoord te activeren.
Nadat u “activeer” heeft aangeklikt kan u uw gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken om een inschrijving in te voeren.

De gebruikersnaam en het wachtwoord blijven altijd geldig, dus ook voor toekomstige sportkampen.
Het wachtwoord van alle gebruikers kan indien gewenst worden aangepast via de knop "Mijn account".

Aarzel niet om bij moeilijkheden de sportdienst te contacteren op sportdienst@lokeren.be

Om u aan te melden en/of om online in te schrijven klik hier!

*Hoe schrijf je online in als je reeds een gebruikersnaam en een wachtwoord hebt?

Via de link online inschrijven komt u op een pagina waar u bovenaan rechts het icoontje “aanmelden” vindt. Klik hierop, vul de gebruikersnaam en het wachtwoord in en klik op aanmelden.

Linksboven klikt u op het icoontje “activiteiten” .

Hier vindt u alle sportkampen met nuttige informatie en het aantal vrije plaatsen.
Klik 1maal op het gekozen sportkamp. Als er nog plaatsen vrij zijn en als het kind in de juiste leeftijdscategorie zit kan je op de knop “inschrijven” klikken. Valt het kind net niet in de juiste leeftijdscategorie of is er een bijzondere reden waarvoor u denkt dat het kind toch zou mogen deelnemen (broer/zus, talent, ervaring,…) kunt u contact opnemen met de sportdienst, ter plaatse of telefonisch, waar in overleg met de sportdienst het kind eventueel toch toegelaten word.

Het kind is nu ingeschreven en u ontvangt een bevestiging van inschrijving op het scherm en ook een bevestiging op het mailadres dat u opgegeven hebt op het aanmeldingsformulier.
Indien u bij de internetinschrijving geen bevestigingsmail gekregen hebt klikt u in de inschrijfsite op de knop activiteiten, vervolgens op Mijn Inschrijvingen, in deze lijst klikt u op het gezochte sportkamp. Eens op de pagina van het sportkamp ziet u een knop om het inschrijvingsbewijs nogmaals te downloaden.

Indien het gekozen sportkamp volzet is kunt u nog informeren bij de sportdienst, ter plaatse of telefonisch op 09/340.50.88…; , of er nog plaatsen beschikbaar zijn. Eventueel kan het kind op een wachtlijst geplaatst worden. Van zodra er plaatsen vrijkomen (door wegvallen van een deelnemer, door het organiseren van een extra sportkamp, …) wordt u door de sportdienst gecontacteerd in volgorde van aanmelding op de wachtlijst.
Online inschrijven kan tot ten laatste 5 dagen voor de start van het sportkamp.

Betaling dient te gebeuren binnen de 10 dagen met vermelding van het OGM-nummer bestaande uit 12 cijfers (te vinden op het inschrijvingsbewijs).

Telkens u een volgend kind wilt inschrijven moet u zich eerst afmelden en dan terug aanmelden met de gebruikersnaam van dit volgend kind.

Om online in te schrijven klik hier!

*Ter plaatse inschrijven:

Wie op de startdag komt inschrijven ontvangt een volgnummer op het door de deelnemer vooraf ingevulde inschrijvingsformulier.

U krijgt onmiddellijk de bevestiging van uw inschrijving mee.
Betaling bij inschrijving (cash of met bancontact).
Indien het sportkamp van uw keuze volzet is kunt u het kind op de wachtlijst laten zetten.

Van zodra er plaatsen vrijkomen (door wegvallen van een deelnemer, door het organiseren van een extra sportkamp, …) wordt u door de sportdienst gecontacteerd in volgorde van aanmelding op de wachtlijst.

*Kunt u nog inschrijven indien het sportkamp online volzet is?

4/5 van de plaatsen wordt verkocht via online inschrijven en 1/5 van de plaatsen wordt gereserveerd voor inschrijvingen die ter plaatse gebeuren.
Wanneer het sportkamp volzet is kunt u het kind niet online inschrijven of op de wachtlijst laten plaatsen. U kunt wel mailen naar de sportdienst en vragen of er ter plaatse nog plaatsen vrij zijn ofwel vraagt u om het kind op een wachtlijst te plaatsen.
Van zodra er plaatsen vrijkomen (door wegvallen van een deelnemer, door het organiseren van een extra sportkamp, …) wordt u door de sportdienst gecontacteerd in volgorde van aanmelding op de wachtlijst.

*Wordt er een reservelijst of wachtlijst aangelegd?

Wanneer het sportkamp volzet is kunt u het kind op de wachtlijst laten plaatsen. Dit kan via mail naar sportdienst@lokeren.be. Van zodra er plaatsen vrijkomen (door wegvallen van een deelnemer, door het organiseren van een extra sportkamp, …) wordt u door de sportdienst gecontacteerd in volgorde van aanmelding op de wachtlijst.

*Betaling sportkampen:

Betaling dient te gebeuren binnen de 10 dagen!
- Bij annulatie met doktersbriefje: terugbetaling -10% administratiekost.
- Bij annulatie minder dan 8 dagen voor aanvang van het kamp: terugbetaling -50% annuleringskost.
- Bij annulatie tussen 10 dagen na inschrijving en 8 dagen voor aanvang van het kamp: terugbetaling -20% annuleringskost.

Internetinschrijvingen dienen betaalt te worden via uw bankinstelling op het rekeningnummer van Stad Lokeren. Betalen met overschrijving is enkel mogelijk met internetinschrijvingen. U dient per kind, per sportkamp een aparte overschrijving uit te voeren. Vermeld het OGM-nummer (12 cijfers) als gestructureerde mededeling ; deze gegevens vindt u op de bevestigingsmail die u ontvangt na de online inschrijving.

Indien u bij de internetinschrijving geen bevestigingsmail gekregen hebt met een OGM-nummer op klikt u in de inschrijfsite op de knop activiteiten, vervolgens op Mijn Inschrijvingen, in deze lijst klikt u op het gezochte sportkamp. Eens op de pagina van het sportkamp ziet u een knop om het inschrijvingsbewijs nogmaals te downloaden.

Om u aan te melden en/of om online in te schrijven klik hier!

Inschrijvingen gebeurd in de sporthal kunnen cash of met bancontact betaald worden.

Stad Lokeren | Groentemarkt 1 | 9160 Lokeren | t 09/340.94.11 | f 09/340 94 79 | stadsbestuur@lokeren.be | OCMW: 09/340.86.04